lausnekretninebanner

Četvrtak, 13 Prosinac 2018 12:27

Do Božića bi se trebao otvoriti Centar za djecu s poteškoćama u razvoju

Do Božića bi se trebao otvoriti Centar za djecu s poteškoćama u razvoju, rekao je župan Nikola Dobroslavić na sjednici Županijske skupštine. Naime, vijećnika HSU-u Ivana Margaretića zanimalo je u kojoj je fazi projekt zgradnje ovog centra.

- U taj projekt bili su mnogi uključeni, zaista im zahvaljujem. Dakle, osim udruge Dva skalina koja je na neki način bila okidač da se projekt realizira, tu su i druge udruge, projektanti su besplatno dali svoje usluge, tu je bila i zaklada Blaga djela, Opća bolnica Dubrovnik, Dom zdravlja u čijoj je nadležnosti izgradnja. Vrijednost projekta je 4,5 milijuna kuna. Projekt je na završetku. imat ćemo izniman objekt. - naveo je Dobroslavić.

- Tu će naši sugrađani s teškoćama i njihovi roditelji koji se trude olakšati im život imati elitni prostor. Stigla je i specijalizirana oprema, ponosni smo na taj projekt. - objasnio je Dobroslavić.

Zemljište za izgradnju Centra donirala je Opća bolnica Dubrovnik, a ugovor o izvođenju radova, vrijedan 4 milijuna i 426 tisuća kuna, potpisali su u lipnju prošle godine Dom zdravlja Dubrovnik i tvrtka Tonikom d.o.o., a radovi su započeli u kolovozu. Nositelj cjelokupne investicije je Dom zdravlja Dubrovnik, a većinu sredstava osigurala je Dubrovačko neretvanska županija.

V.Salvia

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250