Srijeda, 21 Studeni 2018 14:13

Jadran Barač (SDP) o aferi 723 kvadrata: Nije riječ o sukobu interesa nego o kaznenom djelu zlouporabe položaja i ovlasti

Prijava na Povjerenstvo za sukob interesa je potpuno promašena, jer znamo kako je to završilo i sa Željkom Ragužem, potvrđeno je da je u sukobu interesa i nikom ništa nije bilo. – to je reakcija predsjednika dubrovačkog SDP-a Jadrana Barača nakon što je gradonačelnik Mato Franković jutros kazao novinarima kako Orlanda Tokić neće obnašati dužnost zamjenice gradonačelnice do odluke Povjerenstva za sukob interesa u slučaju projekta izgradnje stambene zgrade u sklopu kojeg je trebalo biti prodano i gradsko zemljište na Mihajlu, a u čijoj je izradi i ona sudjelovala.

- Ovdje se ne radi samo o sukobu interesa, ovdje se radi o kaznenim djelima zlouporabe položaja i ovlasti i ako gradonačelnik želi zaista ispasti moralan i pošten neka provede svoju internu istragu s resornim pročelnikom Upravnog odjela za nekretnine na čiju je inicijativu ta točka došla na dnevni red i je li bilo pritisaka povodom te točke. Sam predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica je viđen više puta unazad godinu dana oko te sporne parcele. – kazao je još Jadran Barač.

D.Mladošić

frendy250

fabrio banner 250 2019

italiana banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019