Utorak, 20 Studeni 2018 16:51

Humanitarna akcija za kupovinu neurofeedback aparata i opremanje senzorne sobe

Facebook grupa Mame iz Dubrovnika i okolice organizirala je humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava koja će biti uložena za kupovinu neurofeedback aparata i opremanje senzorne sobe za Polikliniku za zaštitu mentalnog zdravlja djece i projekt rane intervencije Opće bolnice Dubrovnik.

„U OB Dubrovnik ćemo imati Polikliniku za zaštitu mentalnog zdravlja djece i program rane intervencije! Sve će to biti na uputnicu i sve će biti dostupno djeci s poteškoćama u razvoju iz cijele naše županije!
Nažalost, sve više i više je djece sa senzornim i senzomotoričkim poteškoćama. A sve je i više djece s poremećajima pažnje i koncentracije, adhd i sličnim poremećajima. A za to itekako vrijedi neurofeedback aparat koji pomoću moždanih valova pomaže kako naučiti djecu samoregulaciji i umanjiti posljedice poremećaja.“ – pišu iz grupe Mame iz Dubrovnika i okolice.

„Nadam se da vas barem 70 posto nema pojma o čemu govorimo jer znaci da su vam djeca zdrava! Vrhunska senzorna soba košta skoro 470.000 kn, a neurofeedback aparat skoro 90.000kn!
Nakon toliko godina čekanja, ništa manje od vrhunski naša djeca ne zaslužuju. I da terapije ne moraju odrađivati u Zagrebu. Nećemo dati da zapne na financijama, barem smo tu najjači kad treba. Jasno vam je koliko moramo zapeti da se ta sredstva skupe!“ – poručili su još iz grupe.

D.M.

frendy250

fabrio banner 250 2019

italiana banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019