Zbog radova 6. srpnja bez vode će biti Ulica između polača (od Božidarevićeve do Široke ulice) od 8:30 do 13 sati te Ulica Ante Topića Mimare (od Ulice Frana Čale do Puta od Bosanke s poprečnim ulicama), Ulica Bruna Bušića i naselje Zlatni potok od 8:30 do 14 sati.

Objavljen promotivni video Putevima maslina

Ruta Putevima maslina, koja prolazi i kroz Dubrovačko-neretvansku županiju, dio je novog promotivnog videa objavljenog u sklopu projekta Routes4U. “Routs4You” zajednički je program Vijeća Europe i Europske unije za jačanje regionalnog razvoja u…

Gradu Dubrovniku najviša ocjena za transparentnost proračuna

I ove godine Grad Dubrovnik u sklopu istraživanja Instituta za javne financije ocijenjen je najvišom ocjenom za transparentnost proračuna. To podrazumijeva potpune, točne, pravovremene i razumljive informacije o proračunu i omogućuje kontrolu prikupljanja i…

dubrovackaplacabanner28042020

sanitat 350X200 radno vrijeme1930

cistocakorisnickikutak

fabrio banner 350 ljetni

Nedjelja, 11 Studeni 2018 13:30

HDZ-ovci se u Karake prisjetili dubrovačkih početaka svoje stranke

Dubrovački HDZ osnovao se prije 29 godina u restoranu Karaka u povijesnoj jezgri. Uz obilježavanje 29. obljetnice dubrovačkog ogranka ove stranke članovi dubrovačkog HDZ-a danas su posjetili Karaku.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik i gradonačelnik Mato Franković čestitao je članovima stranke 29. rođendan.

- Prije 29 godina rodio se dubrovački HDZ. Od tada je uspješno plovio uz sve bure i oluje. Ima pjesma "kad je bilo najteže, rodio se HDZ". Uistinu je tako bilo. Prvi predsjednik dubrovačkog HDZ-a spriječen je doći, ali rekao mi je da je bilo teško vrijeme kad se osnivao HDZ. Sve je bilo prepuno agenata. Posebno mi je rekao da mu je ostala u pamćenju naša gospođa Spase Prkačin. - rekao je Franković.

Spase Prkačin, koja je dakle nazočila osnivanju dubrovačkog ogranka HDZ-a kazala je kako joj je drago da je taj dan prisustvovala osnivanju stranke, rekavši i da se nije ničega bojala.

Nakon susreta u Karaci, članovi HDZ-a okupili su se na skupu u hotelu Hilton, o čemu više možete pročitati OVDJE.

V.S.