lausnekretninebanner

Petak, 19 Listopad 2018 12:40

Viktorija Knežević: Ako prijatelji pumpaju ocjene kako to Franković ima dvojku ili možda nema prijatelja

Predsjednica udruge Prospectus Viktorija Knežević, koja je pokrenula Internet stranicu Ocijenime.hr, na kojoj se može ocijeniti rad javnih službenika, odgovorila je na kritička promišljanja gradonačelnika Mata Frankovića o takvom načinu ocjenjivanja.

Franković je naime kazao kako takav način ocjenjivanja nije transparentan, ali i kako prijatelji službenika mogu napumpati ocjene. Više o tome što je Franković rekao možete pročitati OVDJE.

- Ako je točno da prijatelji mogu ući na stranicu i pumpati ocjenu, ne znam kako njegovi već nisu ušli i napumpali njegovu ocjenu koja je izrazito loša. On ima prosječnu ocjenu dvije zvjezdice. Ili, možda nema prijatelja. - rekla je Knežević.

- Mislim da je Matu Frankoviću ova stranica problem jer predstavlja jedno od rijetkih mjesta do kojeg ne dopire njegova cenzorska moć. Stranica Ocijenime.hr je jedno od rijetkih mjesta na kojima Mato Franković ne može kontrolirati tko i što piše i zato mu smeta. - navela je Viktorija Knežević.

- Također, građani i sad imaju mogućnosti podnijeti pritužbu imenom i prezimenom i OIB-om, ali to ne čine jer nema smisla. Birokrati bi jedni druge pokrili, a mali čovjek bi nastradao kao i uvijek. To ljudi dobro znaju. - zaključila je Viktorija Knežević.

V.Salvia

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020