lausnekretninebanner

Utorak, 16 Listopad 2018 13:20

Raguž: Bio bih presretan da je u moje studentsko vrijeme postojalo nešto poput Dustrice

Ovog proljeća krenuo je projekt Dustrice, kartice koja omogućuje popuste studentima i mladima do 30 godina. Predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž, koji je dakle projekt inicirao, prokomentirao je za portal Dubrovnikpress.hr kako je zadovoljan samim odazivom mladih, najavivši i kako projekt ide dalje.

- Do samog početka sezone, dok su studenti još bili tu i dok je faks bio aktivan imali smo blizu 200 mladih ljudi koji su preuzeli Dustricu. Dolaskom ljeta i ulaskom u sezonu to nije bilo više potrebe niti reklamirati, tada je počela neka druga priča završetkom akademske godine. Sad ćemo opet krenuti s aktivnostima vezanim za Dustricu. - objasnio je Raguž.

- Svi koji su karticu preuzeli su zadovoljni, imaju značajne popuste, od 10 do 50 posto, u kafićima, slastičarnicama... Vjerujem da im se Dustrica i više nego isplati. Sezona je završila, ponovo je počeo faks, uvjeren sam da će se broj onih koji koriste DUstricu dodatno povećati. - rekao je Raguž.

Kazao je kako je ovaj projekt i putokaz ostalima kako se može nešto učiniti za mlade.
- Mi smo projekt započeli, dali logistiku i financijska sredstva. Uključilo se tu preko 70 objekata, ne samo ugostiteljskih, već i knjižare, fotokopirnice... Bio bih presretan da je u moje studentsko vrijeme postojalo nešto poput Dustrice. Evo, pozivam i one koji se nisu uključili da preuzmu DUstricu. Neće biti nezadovljni, a pomažu ideji Dubrovnika kao studentskog Grada. - zaključio je predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž.

V.Salvia

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250