lausnekretninebanner

Četvrtak, 13 Rujan 2018 12:59

Izabrani novi članovi Turističkog vijeća županijske TZ

Na Izbornoj skupštini Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije izabrani su novi članovi Turističkog vijeća. Oni su Draženko Čović, Mladen Đeldum, Mihajlo Grgić, Ivan Karlić, Srđan Krištić, Frano Luetić, Hrvoje Šanje i Đivo Tomšić.

Također, dva člana Turističkog vijeća imenuju i Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora. Tako je ispred HGK u Turističko vijeće ušao Stanko ljubić, a ispred HOK Nikolina Farčić. Na današnjoj Skupštini izabrani su i članovi Nadzornog odbora. Oni su Romana Antunović i Željko Miletić. Trećeg člana izabrat će Hrvatska turistička zajednica.

Župan dubrovačko-neretvanski i predsjednik županijske TZ Nikola Dobroslavić te direktor TZ DNŽ Vladimir Bakić na sjednici su se osvrnuli na sezonu. Obojica su se složila kako je sezona bila jako dobra, dodajući da nije uvijek moguće očekivati iznimno velike poraste u dolascima i noćenjima. Naglasili su kako je turizam konkurentskih mediteranskih zemalja ojačao, ističući kako je sve to podstrek da turistički dionici u Dubrovačko-neretvanskoj županiji rade još kvalitetnije i predanije.

Na sjednici TZ DNŽ prikazan je i novi promotivni film snimljen u produkciji Balduči filma iz Zagreba, pod redateljskom palicom Herve Tirmarchea i producentice Spomenke Sarage. Film traje četiri minute, kroz koje se isprepliću sve turističke pogodnosti Dubrovačko-neretvanske županije. Film će se prikazivati na turističkim sajmovima i festivalima. Film možete pogledati OVDJE.

V.Salvia

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250