lausnekretninebanner

Petak, 07 Rujan 2018 19:42

Square pojačao Brazilac zvani Pele; Raguž kaže da ga ne zanima prosjek

Piše:

Prosjek me ne zanima, rekao je na konferenciji za novinare novi predsjednik Malonogometnog kluba Square Željko Raguž. Na "pressici" su predstavljena i pojačanja Squarea, a to su Dubrovčanin Maro Đuraš i Brazilac Leonardo dos Santos znakovitog nadimka Pele.

Raguž je u ponedjeljak postao predsjednikom Squarea.

- Neću najavljivati titule, to bi bilo bahato, pored nas postoje klubovi koji imaju veći budžet, ali bit ćemo ugodno iznenađenje nove sezone. Novi prijelazni rok je u siječnju, pred trenerom i igračima nema imperativa, ali očekujemo dobar i atraktivan nogomet te rezultate koji će nas zadovoljiti. Nadam se da ćemo kraj sezone dočekati uzdignutih ruku. - kazao je Raguž.

- Zadnje sam tri godine bio predsjednik Košarkaškog kluba Dubrovnik. Iz financijskog minusa smo ušli u plus, ušli smo u Prvu ligu... No, u košarci sam više odrađivao posao, ovdje sam došao iz strasti jer zaista volim mali nogomet. - dodao je Raguž.

Što se tiče pojačanja, u Square se vratio Maro Đuraš, koji je prošlu sezonu igrao za MNK Split. On je kazao kako mu je povratak u Dubrovnik bio izričita želja, dodavši kako Square ima i odličan podmladak koji voli trenirati. Pak, 29-godišnji Brazilac Leonardo dos Santos došao je iz španjolske lige, inače jedne od najboljih malonogometnih liga u Europi, gdje je igrao za Cartagenu.

- Jako sam lijepo prihvaćen, ovdje je sve u najboljem redu. Imam želju osvajati trofeje. dat ću sve od sebe da osvojimo titulu. Vjerujem da je ekipa ovdje prava i uvjeren sam da možemo do najboljih rezultata ako budemo dobro igrali. - rekao je Leonardo dos Santos, koji je kazao i kako je igrao još za Botafogo, Ibiramu, Joinville...

Trener Squarea Antun Bačić naglasio je kako vjeruje da je učinjen dobar posao oko pojačanja te kako jezgru kluba čine domaći igrači. I kapetan Squarea Hrvoje Cvjetković rekao je da je zadovoljan ovogodišnjom ekipom, objasnivši da sad "treba zavrnuti rukave, raditi i krvavo trenirati".

Na konferenciji za novinare govorio je i dosadašnji predsjednik Squarea Željko Jelić. On u klubu ostaje kao dopredsjednik.

- U ovih pet godina kako sam bio predsjednik dva smo puta bili u finalu kupa, natjecali se u doigravanju za prvaka... Vjerujem da je klub stabilan, ali i kako je sad vrijeme za skalin više kojega pod novim predsjednikom možemo ostvariti. - rekao je Jelić, dodavši da bi svoj mandat ocijenio s ocjenom dobar.

Novi predsjednik Raguž je kazao kako je Jelić preskroman, preciziravši kako je ta ocjena puno viša i kako je "Square organiziran kao malo koji klub u Gradu i zemlji".

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250