lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 03 Rujan 2018 10:09

Prvi dan škole u OŠ Ivana Gundulića, prvašićima sreću poželio i gradonačelnik Franković

Počela je nova školska godina. Živo i veselo bilo je u Osnovnoj školi Ivana Gundulića, u kojoj je održana i priredba, a tom prilikom prvašiće je pozdravio je i gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, koji je ovu školu posjetio zajedno s pročelnikom gradskog UO za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživom Brčićem. Inače, u prvi razred OŠ Gruž upisano je 111 učenika prvih razreda te još dva prvašića u Područnoj školi Luka Šipanska.

- Danas je veliki dan. Većina vas će zaboraviti ono što sam ja pričao, ali će se sjećati cijeli svoj život onaj prvi trenutak ulaska u razred. Grad Dubrovnik je i ove godine svim svojim osnovnoškolcima osigurao besplatne udžbenike. A što se tiče osnovne škole u Gružu, ovdje smo osigurali značajna novčana sredstva.- rekao je Franković.

- Samo ćemo ove godine u OŠ Ivana Gundulića uložiti deset milijuna kuna. Ovo je prva škola koja provodi kurikularnu reformu, ali i prva e-škola te eko škola. Možemo biti ponosni na našu školu u Gružu. Najbolje želim našoj dječici, neka im je sretan prvi dan škole i neka sretno plove dalje u budućnost. - kazao je gradonačelnik Franković, koji je s učenicima zasadio i stablo, dok je ravnateljica OŠ Ivana Gundulića Vedrana Elez također pozdravila učenike, zaželjevši im sve najbolje u njihovom školovanju.

Nakon što su posjetili OŠ Ivana Gundulića, gradonačelnik Franković i pročelnik Brčić pošli su u obilazak Područne škole Montovjerna i OŠ Lapad, a prethodno su obišli i OŠ Antuna Masle u Orašcu.

V.S.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250