lausnekretninebanner

Petak, 31 Kolovoz 2018 15:35

Plenković uz obilazak radova u Lazaretima poručio Frankoviću: Dobar si!

Predsjednik Vlade Andrej Plenković obišao je radove na obnovi Lazareta. Između ostalih, obilasku su nazočili župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Mato Franković. Pak, premijera Plenkovića s tijekom radova upoznala je ravnateljica Zavoda za obnovu Dubrovnik Iva Carević Peković.

Podsjetimo, nositelj projekt "Lazareti - kreativna četvrt Dubrovnika", uz koji su su osigurana EU sredstva za obnovu Lazareta obnavljaju, upravo je Zavod za obnovu Dubrovnika. Trenutno se radi na na osmoj, devetoj i desetoj lađi ovoga kompleksa. Na obnovu tri lađe utrošit će se 20,6 milijuna kuna. Inače, uz cijeli projekt osigurano je 31 milijun kuna.

Premijer Plenković izrazio je zadovoljstvo projektom, odnosno svim njegovim značajkama s kojima ga je upoznala Iva Carević Peković. Tako je u jednom trenutku uz osmijeh poručio Frankoviću "kako je dobar" te je dodao "da ne vidi kako može izgubiti iduće lokalne izbore".

Inače, Plenković je posjetio i lađu koju koristi Folklorni ansambl Linđo. Tom prilikom popričao je s ravnateljem ove gradske ustanove u kulturi Vlahom Kljunkom, koji je premijeru tom prilikom uručio i poklon.

V.Salvia

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250