lausnekretninebanner

Utorak, 31 Srpanj 2018 11:01

Previšiću od župskih problema važnije što Nardelli misli o HNS-u

Piše:

Na sjednici Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka vijećnik Mario Previšić (KLGB Antuna Bašića) postavio je jedno neobično pitanje općinskom načelniku Silviju Nardelliju, a na koje je danas dobio i pisani odgovor. Naime, Previšić je Nardellija pitao "kako komentira koaliciju na državnoj razini između HNS-a i HDZ-a.

Neobično je to pitanje zato što ono nema nikakve veze s Općinom Župa dubrovačka. Pitanje o koaliciji stranaka na državnoj razini, pri čemu HNS uopće nema svog predstavnika u župskom Općinskom vijeću, uistinu nema nikakve veze sa samom Župom.

Jasno, radilo se tu o pokušaju političke provokacije. Što je u redu, i to je namjena predstavničkih tijela građana. Ali, onda se provokacija može provući kroz raspravu pa plasirati kao svojevrsno "kukavičje jaje", kako bi se oponenta izbacilo iz takta. Ovako, kad se postavi "s neba pa u rebra" u obliku vijećničkog pitanja ostavlja se ignorantski dojam prema stvarnim župskim problemima, ali daje se i ogroman manevarski prostor svom političkom protivniku.

Jasno kako je načelnik Nardelli taj prostor dobrano iskoristivo, samo odgovorivši Previšiću kako "kao općinski načelnik nije sudjelovao u tom procesu pa ga ne želi niti komentirati".

"Što mislim o navedenoj koaliciji moja je osobna stvar koju Vama nisam dužan predočiti". - kratko je odgovorio Nardelli.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020