Utorak, 17 Srpanj 2018 13:11

Gradonačelnik Franković obišao novouređeno igralište u Solitudu

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima obišao je novouređeni park s dječjim i sportskim igralištem te prostorom za fitness na otvorenom u Solitudu.

- Grad je završio još jednu investiciju vrijednu 1,1 milijun kuna. Imamo tu višenamjenske sprave, vježbalište za odrasle, košarkaško igralište, kao i dječje igralište. Nastavljamo s izgradnjom novih igrališta, za petnaestak dana izgradit ćemo igralište u Trstenom, sve sukladno planu i proračunu Grada za 2018. godinu. - rekao je Franković.

- Na području Grada imamo više malonogometnih terena, koji se uređuju i postavlja se umjetna trava na njima. Ovdje smo se odlučili za košarku, koja je također popularna. Najvažnije je da se mladi usredotoče na sport i sportske aktivnosti. - objasnio je Franković.

Dodao je i kako će Grad rekonstruirati igralište na Sedam smrtnih grijeha, napomenuvši da je pokrenuta i javna nabava za igralište kod Osnovne škole Ivana Gundulića.

Također, ovom prilikom gradonačelnik Franković sjeo je na ljuljačku, ali se i okušao na fitness spravi, kroz šalu kazavši "kako nije siguran da će moći podignuti svoju težinu".

V.S.

banner70dlji250 1

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019