Utorak, 17 Srpanj 2018 13:11

Gradonačelnik Franković obišao novouređeno igralište u Solitudu

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima obišao je novouređeni park s dječjim i sportskim igralištem te prostorom za fitness na otvorenom u Solitudu.

- Grad je završio još jednu investiciju vrijednu 1,1 milijun kuna. Imamo tu višenamjenske sprave, vježbalište za odrasle, košarkaško igralište, kao i dječje igralište. Nastavljamo s izgradnjom novih igrališta, za petnaestak dana izgradit ćemo igralište u Trstenom, sve sukladno planu i proračunu Grada za 2018. godinu. - rekao je Franković.

- Na području Grada imamo više malonogometnih terena, koji se uređuju i postavlja se umjetna trava na njima. Ovdje smo se odlučili za košarku, koja je također popularna. Najvažnije je da se mladi usredotoče na sport i sportske aktivnosti. - objasnio je Franković.

Dodao je i kako će Grad rekonstruirati igralište na Sedam smrtnih grijeha, napomenuvši da je pokrenuta i javna nabava za igralište kod Osnovne škole Ivana Gundulića.

Također, ovom prilikom gradonačelnik Franković sjeo je na ljuljačku, ali se i okušao na fitness spravi, kroz šalu kazavši "kako nije siguran da će moći podignuti svoju težinu".

V.S.

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019