Četvrtak, 14 Lipanj 2018 13:25

Ponovo raspisan natječaj za ravnatelja/icu KMD-a

Kazališno vijeće Kazališta Marina Držić ponovo je raspisalo natječaj za ravnateljicu, odnosno ravnatelja ove ustanove u kulturi Grada Dubrovnika. Nastavak je to svih monada koje su obilježile prethodni natječaj za ovo radno mjesto.

Podsjetimo, tada su se prijavili novinarka Lidija Crnčević, akademska glumica Mia Begović, akademska glumica i dramska pedagoginja Nerma Kreso Kavain te redatelj Paolo Tišljarić. Kazališno vijeće odlučilo je da je najbolja kandidatkinja Lidija Crnčević, koja je naposljetku odustala od mjesta ravnateljice jer je Gradsko vijeće na prošloj sjednici skinulo točku oko njezinog imenovanja pa se našla uvrijeđena.

No, komplikacije oko ovoga natječaja sežu još od siječnja kad je prvotno raspisani natječaj također ponovljen. U svakom slučaju, užasno puno buke i političkih igrica zbog jednog ipak malog kazališta, koje posebno posljednjih godina itekako tapka u mjestu.

Crnčević je u svojoj kolumni napisala da se na novi natječaj neće kandidirati pa preostaje za vidjeti hoće li se javiti ostali kandidati koji su na prethodnom natječaju ostali kratkih rukava.

V.Salvia

frendy250

fabrio banner 250 2019

italiana banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019