lausnekretninebanner

Četvrtak, 07 Prosinac 2017 14:06

Dobroslavić uz otvaranje lučice na Batali: Očekujemo da Grad Dubrovnik osim lijepih najava pomogne i financijski

Župan Nikola Dobroslavić na današnjem svečanom otvaranju Komunalne lučice Dubrovnik, o čemu više možete pročitati OVDJE, pozvao je Grad Dubrovnik da se uključi u ovakve projekte.

U obraćanju novinarima prije samog početka svečanosti, Dobroslavić je kazao "kako je Županijska lučka uprava Dubrovnik puno ulagala u prethodnom razdoblju".

- ŽLUD je ulagala u Gradu Dubrovniku, a sva sredstva koja se utrže idu u daljnji razvoj i kvalitetu. Treba se dogovoriti s Gradom Dubrovnik da se vidi što je prioritet, iako sve ovisi o sredstvima. Očekujemo ono što je izostalo, a to je da Grad Gubrovnik osim lijepih najava konačno s financijskim sredstvima uđe u ovakve investicije jer će ih ubrzati. A ŽLUD će uvijek raditi svoj posao, samo su njihove kreditne spostobnosti ograničene. - rekao je Dobroslavić.

Pak, u obraćanju nazočnima uz samo svečano otvaranje, župan  Dobroslavić je ponovo govorio o odnosu Grada i ŽLUD.
- Kreditni potencijal ŽLUD je slab nakon ove investicije, ali uz novo vodstvo Grada Dubrovnika očekujemo da će se promijeniti odnos između Grada Dubrovnika i ŽLUD i da će se zajedničkim snagama napraviti on što ŽLUD ne može sama. - dodao je župan Dobroslavić.

Inače, na svečanom otvaranju lučice na Batali govorio je i zamjenik direktora Luke Dubrovnik Željko Raguž koji je rekao da je "gradonačelnik Mato Franković spreman pomoći uz drugu fazu radova na Batali".
[youtube url="

"]
V.Salvia

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020