Utorak, 21 Veljača 2017 14:46

Kandidatkinja za zamjenicu Frankoviću? Jelka Tepšić: To su priče

Voditeljica Odjela za komunikacijske taktike Turističke zajednice Grada Dubrovnika Jelka Tepšić spominje se u političkim krugovima kao nestranačka kandidatkinja za zamjenicu kandidata HDZ-a za gradonačelnika Mata Frankovića na predstojećim lokalnim izborima doznaje portal Dubrovnikpress.hr. Predsjednik GO HDZ-a, ujedno i kandidat te stranke za gradonačelnika Dubrovnika Mato Franković na upit portala Dubrovnikpress.hr tu informaciju nije želio potvrditi, ali nije ni demantirao.

- Nemam komentara. Imena zamjenika za gradonačelnika HDZ će objaviti kad dođe vrijeme. - kazao je Franković.

Na pitanje hoće li jedan od njegovih zamjenika biti žena odgovorio je:
- Možda će jedan od mojih zamjenika biti žena, a možda će oba kandidata za moje zamjenike biti žene, a možda će biti i muškarci. - pokušao je Franković biti kao zagonetan.

Ni Jelka Tepšić nije željela opširnije odgovoriti na pitanje hoće li ona biti HDZ-ova kandidatkinja za Frankovićevu zamjenicu na lokalnim izborima.
- Žurim na avion, to su priče. - kratko je odgovorila.

Ukoliko Tepšić bude kandidatkinja za zamjenicu Frankoviću posve je logično kako će njome biti povjeren društveni, odnosno obrazovni i kulturni resor o čemu je za Dubrovnikpress.hr Franković već govorio objašnjavajući kako će potražiti nestranačke kandidate.  

Tepšić je inače jedno vrijeme vodila i gradsku Turističku zajednicu. Na to je mjesto izabrana po preporuci bivše gradonačelnice Dubravke Šuice. U gradsku TZ došla je iz Valamara u kojem je radila u PR sektoru. Studirala je španjolski jezik i počasna je konzulica Kraljevine Španjolske u Dubrovniku.

N.Metković/V.Salvia

frendy250

fabrio banner 250 2019

italiana banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019