lausnekretninebanner

Utorak, 03 Siječanj 2017 14:52

Željko Raguž: Imamo indicije tko bi mogli biti autori grafita i iz koje stranke dolaze

Piše:

Policija još uvijek nije otkrila počinitelje koje su u Silvestarskoj noći zgradu Područne škole u Trstenom "ukrasili" grafitima "DUSTRA 100%". Iako ima indicije čiji su stranački članovi ispisali grafite s ciljem da naškode DUSTRA-i, predsjednik te stranke Željko Raguž, imena počinitelja ne želi otkrovati već istragu tko su autori grafita prepušta policiji te za portal Dubrovnikpress.hr ističe kako će autori grafita, baš kao i njihovi nalogodavci vrlo brzo, odnosno već nakon izbora sami shvatiti kako kod građana, birača prolaze oni koji vode negativnu kampanju.

- Mi u DUSTRA-i imamo indicije tko bi mogli biti autori neprimjerenih grafita u Trstenom i tko su njihovi nalogodavci. No, ništa ne želimo govoriti dok policija ne završi svoj posao, odnosno ne otkrije počinitelja. Grad Dubrovnik podnio je policiji prijavu protiv nepoznatih počinitelja ovog nedjela jer je zgrada Područne škole u Trstenom čiju su fasadu ispisali u vlasništvu Grada Dubrovnika. - kazao je Raguž, istaknuvši kako su grafiti u Trstenom nastali s ciljem da se DUSTRA-i nanese šteta.

- DUSTRA je sve važniji faktor na lokalnoj političkoj sceni i naši su politički protivnici pisanjem ovih grafita imali samo jedan cilj, a to je destabilizirati DUSTRA-u, prikazati nas pred građanima u lošem svjetlu. DUSTRA-ini članovi svakako se ne spuštaju na razinu ispisivanja bilo kakvih grafita kojima se oštećuje tuđa imovina, ali i šalju poruke neprimjerena sadržaja. - rekao je Raguž.

- Znam da naši politički oponenti znaju koliko je DUSTRA jaka pa tako i razumijem njihovu namjeru da nas se ocrni pisanjem ovakvih grafita. Ipak, autori i nalogodavci ovakvih grafita štetu su nanijeli prvenstveno svojoj stranci i ovom im prilikom poručujem da drugi put kad budu razmišljali o sličnom "podvigu" dobro promisle i sjete se kako su završili Tomislav Karamarko i Zoran Milanović koji su vodili negativne političke kampanje. Za razliku od njih DUSTRA-a će se u kampanji baviti Gradom Dubrovnikom i projektima koji život u Gradu trebaju učiniti što kvalitetnijim. - kazao je predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020