laus banner 2021 2

Ponedjeljak, 01 Ožujak 2021 18:14

HSP osnovao dvije nove podružnice u DNŽ

Josip Guć Josip Guć

Hrvatska stranka prava u Dubrovačko-neretvanskoj županiji osnovala je je podružnice u Korčuli i Orebiću.

Za predsjednika Podružnice Korčula izabran je Vicko Krajančić, za dopredsjednike Alen Tomašić i Stjepan Biliš, za tajnika Jure Volarević dok je za rizničara izabran Frano Foretić. U nadzorni odbor izabrani su Vjenceslav Paić Karega za predsjednika te Nikola Turudić i Zlatko Depolo za članove.

„Vicko Krajančić dugogodišnji je pravaš i član HSP-a koji je dao veliki doprinos u radu i djelovanju HSP-a u Korčuli, ali i u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.” - piše u priopćenju HSP-a.

Za predsjednika Podružnice Orebić izabran je Josip Guć, za dopredsjednike Vlado Vekić i Ljiljan Orlić, za tajnika Milan Tolj dok je za rizničara izabran Dejan Šestanović. U nadzorni odbor izabrani su Antoslava Marinović, za predsjednicu te Robert Milić i Ante Guć za članove.

„Novoizabrani predsjednik Podružnice Orebić Josip Guć vijećnik je HSP-a u općinskom vijeću Orebića te vjerujemo da će zahvaljujući njegovom znanju i iskustvu i na predstojećim lokalnim izborima HSP biti zastupljen u predstavničkom tijelu Općine Orebić.” . Stoji u stranačkom priopćenju.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020