Četvrtak, 25 Ožujak 2021 19:06

HDZ-ova kandidatkinja tvrdi da su joj oštećeni automobili s ciljem zastrašivanja

Kandidatkinja HDZ-a za načelnicu Općine Vela Luka Maja Zlokić tvrdi kako su joj dva automobila oštećena u cilju zastrašivanja da odustane od kandidature.

- Jutros sam doživjela grubi pokušaj zastrašivanja u cilju da odustanem od kandidature za načelnicu Općine Vela Luka. Na moja dva automobila počinjena je materijalna šteta u procijenjenom iznosu od preko 15 tisuća kuna i cijeli slučaj sam prijavila nadležnoj policijskoj postaji. Povrijeđena sam i ja i moja obitelj, ali nisu me uspjeli zastrašiti. Samo su me dodatno motivirali da se borim za bolju Velu Luku i gdje neće biti terora prema onima koji misle drugačije. Ta vremena su davno završila. Vela Luka zaslužuje više i bolje! - izjavila je Zlokić.

I lokalni HD+Z izdao je priopćenje povodom ovog događaja uz koje su priložene i dvije fotografije automobila, ali neka veća oštećenja na automobilima iz kojeg bi se moglo zakljulčiti da su automobili "uništeni", kako naime dalje u priopćenju tvrde iz HDZ-a, ne mogu se vidjeti osim ogrebotina.

Iz HDZ-a tako također tvrdi da se radi o „politički motiviranom napadu na kandidatkinju za načelnicu Maju Zlokić i uništavanje njena dva automobila”.

HDZ-ovci tako pišu kako je riječ o „brutalnom i primitivnom činu zastrašivanja”.

„Takvi pojedinci ili stranke, koji svoje osobne i političke frustracije iskazuju uništavanjem tuđe imovine, htjeli bi eliminirati iz društvenog i privrednog života svakog tko misli drugačije.” - piše u priopćenju HDZ-a.

dm