Utorak, 09 Srpanj 2024 15:17

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ UPUTIO ČESTITKE SPORTAŠIMA

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković Foto: Grad Dubrovnik

Povodom osvajanja srebrne medalje na Europskom juniorskom prvenstvu, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Vlahu Nenadiću i treneru Franu Ćirku. Prenosimo je u cijelosti:

Dragi Vlaho, iskrene čestitke povodom postignuća ovog zavidnog i neizmjerno važnog rezultata u tvojoj sportskoj karijeri!

Osvajanjem srebrne medalje i veličanstvenim nastupom na Europskom juniorskom prvenstvu u Vilniusu pokazao si nam da uistinu vrijedi odricati se, truditi i žrtvovati za uspjeh koji je na ponos tebi, tvojoj obitelji, ali i Gradu.

Ovom prigodom upućujem čestitku i tvom treneru Franu Ćirku, jer se i njegov rad ogleda u ovom tvom uspjehu. Neka ti osvojena titula posluži kao dodatna motivacija za postizanje najboljih rezultata!

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mato Franković

Povodom još jednog odličnog nastupa na juniorskom ITF turniru održanom u Sarajevu, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku tenisačici Ani Petković. Prenosimo je u cijelosti:

Draga Ana, što drugo treći nego bravo, novi juniorski ITF turnir, nova titula! Čestitam ti od srca na trijumfu u parovima što je ukupno peta titula u tvojoj karijeri. Tvoja nadarenost i upornost može biti uzor svim sportašima, a brojke govore same za sebe: u dva tjedna postigla si 15 pobjeda i samo jedan poraz!

Želim ti puno uspjeha za dalje, ovakvim rezultatima iznova potvrđuješ da je pred tobom zaista blistava budućnost.

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mato Franković

Veslački klub Neptun je na 34. Hrvatskom prvenstvu ostvario odličan rezultat osvojivši zlatnu, srebrnu i brončanu medalju. Tim povodom je gradonačelnik Mato Franković uputio čestitku koju prenosimo u cijelosti:

Dragi veslači, veliko mi je zadovoljstvo čestitati vam na uspjehu ostvarenom na 34. Hrvatskom prvenstvu u veslanju. Zaista je lijepo svjedočiti uspjehu naših mladih sportaša i iznimno mi je drago što su u tijeku radovi na izgradnji hangara i klupskih prostora kako bi u kvalitetnim uvjetima nastavili postizati ovakve zavidne rezultate jer ništa manje ni ne zaslužuje jedan od najdugovječnijih dubrovačkih klubova.

Upućujem velike čestitke doprvaku Vitu Šutalu u konkurenciji juniora te zlatnom Anti Krešiću i brončanom Rudiju Kapetaniću u konkurenciji mlađih kadeta, kao i treneru Pavu Bečiću, Lovru Čondriću i profesoru Mladenu Marinoviću.

Uvijek ponosni na naše Neptunaše, s radošću pratimo sve vaše uspjehe!

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mato Franković