Četvrtak, 07 Prosinac 2023 18:17

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ ČESTITAO MAJI ANDRIĆ NA GODIŠNJOJ VOLONTERSKOJ NAGRADI

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ ČESTITAO MAJI ANDRIĆ NA GODIŠNJOJ VOLONTERSKOJ NAGRADI Foto: Marijan Marinović

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Dubrovkinji Maji Andrić na osvajanju godišnje volonterske nagrade „Gordana Jelić“ za 2023. godinu koju dodjeljuje Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“.
 
Tekst čestitke glasi:
 
Poštovana Maja, upućujem Vam iskrene čestitke povodom osvajanja volonterske nagrade „Gordana Jelić“ za 2023. godinu u kategoriji Najbolji volonter/volonterka u Republici Hrvatskoj.
 
Volontiranje je suštinski iskaz čovjekove plemenitosti i nesebičnosti. Darivati svoje vrijeme i znanje za opće dobro vrijedno je svakog divljenja. Znam da Vi, kao i drugi volonteri, to radite iz osobnih empatičnih pobuda i želje za pružanjem pomoći drugima te da za svoj angažman ne tražite prepoznavanje niti javnu hvalu.
 
Unatoč tome, priznanja poput ovog, prijeko su potrebna da se dobro djelo društveno valorizira, da se uloženi trud prepozna. Ona služe i kao generator inspiracije, otvaraju put novim dobrim djelima.
 
A još jednom uspješno provedenom akcijom „24 sata bez kompromisa“, Vi ste, zajedno s Vašim suprugom Mirkom i ostalim članovima tima, učinili uistinu divno djelo.
 
Neka Vam i ova nagrada koju ste primili bude pruži potstrek u osobnom i profesionalnom životu.
 
Srdačno,
Gradonačelnik
Mato Franković