Subota, 25 Lipanj 2022 14:58

Franković o Žarkovici: Neistina je da se zemljište prodaje, a gradnja je zabranjena

Mato Franković Mato Franković Foto: Grad Dubrovnik

Obzirom na konstantno iznošenje laži u javnom prostoru od strane pojedinaca još jednom želim istaknuti kako je potpuna neistina da se zemljište na Žarkovici prodaje ili kako kažu „priprema za nekog”. - napisao je danas gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković na svom FB profilu istaknuvši kako je zemljište na Žarkovici zelena zona što znači da nema građenja te da je također i pod djelomičnom zaštitom kao kulturno dobro što također znači da nije dozvoljna gradnja.

Franković je također istaknuo kako je riječ o „pokušaju skretanja teme sa stvarnog problema, a to je neadekvatna skrbi o psima utvrđena inspekcijskim nalazom manifestirana kroz potencijalnu financijsku zloupotrebu sredstava od zaprimljenih donacija”.

„Neće uspjeti, koliko god pokušavali izmišljati. NEISTINA neće postati ISTINA, a vrijeme će kao i uvijek sve pokazati, jednako kao što je vrijeme pokazalo kako se pod krinkom zaštite životinja na Žarkovici nije dogodila zaštita već teška patnja životinja.” - napisao je gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

dm

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019