Nedjelja, 21 Travanj 2024 11:44

Foto / U FINALU IZBORA MISS UNIVERSE HRVATSKE JE I ZRINKA ĆORIĆ IZ DUBROVNIKA

Finalistice izbora / desno Zrinka Ćorić Finalistice izbora / desno Zrinka Ćorić Foto: Emanuel Mancy

U svibnju će biti izabrana nova Miss Universe Hrvatske, a djevojke, finalistice izbora, provele su nedavno četiri dana u Dubrovniku gdje su se pripremale za finalni izbor.

- Na predstojećem izboru Miss Universe Hrvatske 2024.natječe se 15 lijepih i pametnih djevojaka. Jedna od njih govori čak četiri svjetska jezika, druga je vrsna nutricionistica, treća defektologinja, a jedna studira molekularnu biologiju. 'Sve ove djevojke imaju za cilj pobjedu i borbu za svjetski krunu, a svaka od njih kontinuirano radi na projektima koje imaju društveni značaj i utječu na mladež što i jest misija same platforme Miss Universe. - kazala je direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske Ivana Delač.

U finalu je i Zrinka Ćorić (22) iz Dubrovnika. Zrinka je završila Srednju medicinsku školu, govori i engleski jezik, a kako piše u njenoj biografiji „kroz modu i fotografiju pronalazi inspiraciju za sve, a u slobodno vrijeme bavi se fitness treningom, čitanjem knjiga moderne psihologije”.

„Putovanja joj daju osjećaj slobode i stvaraju uvijek nove uspomene. Često se uključuje u razne humanitarne akcije gdje pomaže djeci, odraslima te brizi za okoliš. Kao Miss Universe Hrvatske zalagala bi se za podizanje svijesti i brige o mentalnom zdravlju i smanjenju stigme povezane s tim problemom te za osnaživanje žena i djevojaka i poticanje u ostvarenju njihovog punog potencijala, liderstva, obrazovanja, rada na samopouzdanju.” - kažu o Zrinki iz direkcije Miss Universe Hrvatske.

JPA