Ponedjeljak, 08 Srpanj 2024 14:47

DUBROVAČKA NOĆ UZ DANIJELU MARTINOVIĆ; SAJAM PLOČA U GRUŽU

U organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, u okviru programa Ulicama našeg Grada i Serenada Gradu te Ljetnih priredbi u turističkim mjestima, pripremljen je zabavno-glazbeni program za ljeto. Ovotjedni program započinje danas 8. srpnja u 22 sata ispred Kneževog dvora, nastupom Klape Subrenum.

Turistička zajednica grada Dubrovnika, u suradnji s Gradom Dubrovnikom i ove godine tradicionalno organizira koncert nakon svečane ceremonije otvaranja 75. Dubrovačkih ljetnih igara. Tako će se koncert popularne pjevačice Danijele Martinović održati u srijedu 10. srpnja, ispred crkve sv. Vlaha s početkom u 23 sata.

Iste večeri u 22:00, Uvala Lapad ugostit će Klapu Kolafjaka, koja će svojim izvedbama uljepšati ljetnu noć.

Na otoku Koločep, u Villi Rose, 12. srpnja održat će se koncert Marka Škugora s početkom u 20 sati, a u Uvali Lapad istog dana u 22 sata, KUD Osojnik će nastupiti u sklopu programa "Ulicama našeg Grada".

Park Luja Šoletića u Gružu bit će domaćin Mini Vinyl Fair-a za sve ljubitelje vinila i glazbe, 13. srpnja od 17 do 22 sata, u organizaciji Udruge Dubrovnik 33/45.

Program "Ulicama našeg Grada" završava 14. srpnja 2024. u 22:00 u Uvali Lapad, nastupom Kvarteta Taliri. Njihov koncert će zaokružiti ovotjedni niz glazbenih događanja.

TZ grada Dubrovnika