Ponedjeljak, 27 Lipanj 2022 19:46

Dobroslavić o poništenju odluke o izvođaču radova za CGO Lučino razdolje: Javna nabava je demokratsko postignuće i ne možemo na to prigovarati

Piše:
Župan Nikola Dobroslavić Župan Nikola Dobroslavić Foto: Davor Mladošić

Nakon što je državna komisija poništila odluku o odabiru izvođača radova na izgradnji Centra za gospodarenje otpadom, vijećnik Ante Šeparović (HDZ) pitao je župana Nikolu Dobroslavića na sjednici Županijske skupštine što to znači za projekt i hoće li Centar biti realiziran na vrijeme.

- Za izvođača radova odabrana je tvrtka s najnižom ponudom i po ocjeni stručnjaka koji su provodili postupak javne nabave, činilo se da je to i najbolja ponuda, međutim na žalbu drugog ponuđača, koji je bio nešto skuplji, komisija je postupak vratila na ponovno odlučivanje Agenciji za gospodarenje otpadom i sad je na stručnoj službi koja radi postupak javne nabave, da ili da ostanu pri svojim procjenama ili da promijene svoju ocjenu i tada će postupak ići dalje. - rekao je Dobroslavić i osvrnuo se na rokove izgradnje CGO-a.

- To doista udaljuje za mjesec i nešto daljnje postupke, ali postupak javne nabave je jedno civilizacijsko demokratsko postignuće i ne možemo na to prigovarati, možemo imati mišljenje. - kazao je Dobroslavić.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019