Ponedjeljak, 21 Rujan 2020 09:59

Dobre vijesti se nastavljaju, u zadnja 24 sata nema novooboljelih od COVID - a

„U Dubrovačko - neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan slučaj zaraze COVID -19 infekcijom. Izliječeno je 13 osoba – sedam iz Dubrovnika, dvije iz Metkovića, dvije iz Župe dubrovačke te po jedna iz Konavala i Ploča.” - priopćenje je Stožera civilne zaštite Dubrovačko – neretvanske županije u ponedjeljak.

Ovi podaci nastavljaju trend dobrih vijesti kada je u pitanju epidemiološka slika na području Dubrovnika i Županije dubrovačko – neretvanske gdje je danas znatno manji broj aktivnih slučajeva koronavirusa u odnosu na početak prošlog tjedna, o čemu je Dubrovnikpress.hr pisao OVDJE.

„U OB Dubrovnik hospitalizirano je 20 osoba pozitivnih na koronavirus, od čega su na respiratoru tri osobe. Od početka pandemije analizirano je 13 022 uzorka. U samoizolaciji se nalazi 478 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđen nijedan slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 80 slučaja kršenja samoizolacije.” - navodi se u priopćenju Stožera CZ DNŽ.

dm