Četvrtak, 24 Svibanj 2018 14:11

Župsko Općinsko vijeće osnovalo pet odbora, tko su članovi...

Općinsko vijeće Općine Župa dubrovačka osnovalo je pet novih odbora. Radi se tu o prijedlogu vijećnika Marka Miloslavića i Doris Mišić (KLGB Marka Miloslavića). Članovi odbora su vijećnici Općine Župa dubrovačka, na način da svaki vijećnik bude imenovan u neki od odbora. Osnovao se tako Odbor za proračun i financije, Odbora za gospodarstvo, razvoj i EU fondove, Odbor za prostorno planiranje, urbanizam i zaštitu okoliša, Odbor za društvene djelatnosti te Odbor za turizam i ugostiteljstvo.

Za predsjednika Odbora za proračun i financije izabran je Vlatko Vuletić, a za članove Lovorko Klešković i Antun Bašić. Za predsjednika Odbor za prostorno planiranje, urbanizam i zaštitu okoliša izabran je Marko Miloslavić, a za članove Ivana Pjević i Željko Miloslavić.

Za predsjednika Odbora za turizam i ugostiteljstvo izabran je Luko Crnčević, a za članove Davor Romanović i Tea Benić Klaić. Za predsjednicu Odbora za društvene djelatnosti izabrana je Marita Tošić, a za članove Mateo Delić i Doris Mišić.

Što se tiče Odbora za gospodarstvo, razvoj i EU fondove za predsjednika je prvotno izabran Mario Previšić, a za članove Željko Volarić i Helena Knego. No, Mario Previšić je odbio sudjelovati u radu odbora te su se vijećnici dogovorili da će na sljedećoj sjednici odabrati tko će biti umjesto njega u ovom odboru.

V.S.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250