Utorak, 13 Ožujak 2018 18:58

Centar za djecu s poteškoćama u razvoju gotov do 30. lipnja

Župan Nikola Dobroslavić na sjednici Županijske skupštine rekao je kako će radovi na Centru za djecu s poteškoćama koji će se nalaziti u razvoju biti gotovi do 30. lipnja. Centar će se nalaziti pokraj Opće bolnice Dubrovnik.

Župan Dobroslavić je govorio o ovoj temi na pitanje vijećnice Gordane Mustapić (HDZ), koju je zanimalo kako napreduju radovi.
- U tijeku je zatvaranje financijske konstrukcije i raspisivanje natječaja za opremu koja će biti u centru. Vjerujem da će sve ići uredno i da ćemo nakon građevinskih radova taj prevažan objekt otvoriti. - rekao je Dobroslavić.

- Županija je najviše uložila organizacijski i financijski, ali najzaslužnija je za projekt Udruga Dva skalina koja se borila za to da se dosadašnja montažna zgrada pretvori u pravu zgradu. Lijepa je ovo priča koju ćemo lijepo i završiti, za sve naše sugrađane koji imaju one s poteškoćama u razvoju u svojoj obitelji. - objasnio je župan Nikola Dobroslavić.
Podsjetimo, Ugovor o izvođenju radova, vrijedan 4 milijuna i 426 tisuća kuna, potpisali su u lipnju prošle godine Dom zdravlja Dubrovnik i tvrtka Tonikom, a radovi su započeli u kolovozu. Nositelj cjelokupne investicije je Dom zdravlja Dubrovnik, a većinu sredstava osigurala je Dubrovačko neretvanska županija.

V.Salvia

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250