Srijeda, 28 Veljača 2018 15:10

Valentin Dujmović o preimenovanju stranice podrške kućicama: Od početka je jasno da je to HNS-ova stranica

Piše:

Nakon što je Facebook stranica „podržavam kućice na Stradunu” preimenovana u „HNS Dubrovačko-neretvanski”, što je izazvalo negativne reakcije na samom Facebooku, o čemu možete čitati OVDJE, predsjednik Županijskog HNS-a Valentin Dujmović kazao je za Portal Dubrovnikpress.hr kako „ne vidi u čemu je problem” i dodao „kako se od početka znalo da je riječ o stranici iza koje stoji HNS”.

- Od osnivanja stranice bilo je jasno je da je to HNS-ova stranica kojom smo davali podršku našem projektu, a to su bile kućice odnosno Zimski festival. Danas smo samo obavijestili sve koji su „lajkali” kućice da nastavljamo raditi u istom smjeru, a to je podržavati i razvijati kvalitetne i dobre projekte. Nikakva tajna nije bila da je to naša stranica jer smo putem nje komunicirali ispred HNS-a. - kazao je Dujmović pojasnivši zbog čega je došlo do preimenovanja stranice.

- Pripojili smo tu stranicu HNS-u, kao što ćemo napraviti i s drugim stranicama koje smo koristili za promicanje naših ideja i programa. Nisu to glasova pa da smo ih mi nekome oduzeli. Svatko bez problema, ukoliko želi, mogu učiniti „unlike” stranice. Mi nastavljamo i dalje raditi na promicanju naših ideja. Valjda u Gradu nema danas vijesti pa je vijest da je HNS preimenovao stranicu.- rekao je Dujmović.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250