Srijeda, 14 Veljača 2018 10:19

Umjetnička galerija Dubrovnik dodjeljuje priznanja; tko su laureati...

Umjetnička galerija Dubrovnik dodijelit će nagrade istaknutim pojedincima i pravnim osobama za osobite doprinose ostvarenju njezinog poslanja. Dodjela nagrada održat će se u četvrtak, u 19 sati.

Povelju za izniman doprinos obogaćivanju Zbirke moderne i suvremene umjetnosti Umjetničke galerije Dubrovnik dobit će Ahmet Ertuğ.

Priznanja za doprinos obogaćivanju Zbirke moderne i suvremene umjetnosti Umjetničke galerije Dubrovnik idu: dr. sc. Antunu Karamanu, Vedranu Grabovcu, Josipu Škerlju, Anabel Zanze, Antonu Cetinu i Dubravku Mokroviću

Zahvalnicu za doprinos razvoju i realizaciji izložbenog projekta „Ahmet Ertuğ: Točka iščeznuća“ dobit će Hotel Rixos Libertas Dubrovnik, Turkish Airlines i Turski kulturni centar Yunus Emre

"Veliko nam je zadovoljstvo istaknuti da će ovom prigodom Margariti Pavlić, učenici 4. razreda osnovne škole biti uručena nagrada koju je osvojila za 1. mjesto na međunarodnom likovnom natjecanju „Youth Artistic Expression“ koju organizira Udruga svjetskih povijesnih gradova (OWHC) koju čini 300 gradova koji se nalaze pod zaštitom UNESCO-a." - pišu iz UGD.

Margarita je bila jedna od 75 polaznika Likovne radionice koja je prošle godine organizirana u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik. To je najbolji pokazatelj uspješnosti i kvalitete projekta koji je imao ogroman odaziv pa je radionica organizirana i ove godine. Radionica će trajati od 19. veljače do 26. svibnja. Upisi su u tijeku do 16. veljače 2018. godine. Od 3 grupe, popunjena je grupa utorkom i petkom od 17.30 do 19 sati, dok još ima mjesta u grupi ponedjeljkom i četvrtkom od 17.30 do 19 sati i u grupi koja se održava srijedom od 17.30 do 19 sati i subotom od 10 do 11.30 sati. Svi zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoju djecu emailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na broj 638 234.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250