Utorak, 13 Veljača 2018 11:22

Otvoren županijski Lidrano 2018.

Županijska smotra Lidrano 2018. otvorena je danas u Kazalištu Marina Držića. Na otvaranju je govorila zmjenica župana Žaklina Marević.

Ovom prilikom zamjenica je kazala kako je riječ o najvrjednijoj i najbolje osmišljenoj smotri s velikim brojem sudionika koji svojim kreativnim pristupom i stvaralaštvom doprinose umjetničkom dojmu same smotre.
- Županija Dubrovačko-neretvanska dugi niz godina usklađuje interese i provodi aktivnosti u svrhu ravnomjernog razvoja izvannastavnih aktivnosti u svim školama na našem području. Također financijski sudjelujemo u ostvarenju programa izvannastavnih aktivnosti, natjecanja, susreta i smotri na županijskoj razini, te nagrađujemo najbolje učenike i mentore. Svakako velike pohvale idu odgojno obrazovnim ustanovama naše županije koje uz gradove i općine kao jedinice lokalne samouprave rade na ostvarivanju vrijednih zadaća i ciljeva. - rekla je zamjenica te dodala kako najviše zasluga imaju učenici i učitelji.

- Smotra Lidrano ima izuzetnu vrijednost, a to je njegovanje hrvatskog jezika i promicanje literarnog, dramsko-scenskoga i novinarskoga izraza. Hvala vam dragi učenici i vama cijenjeni učitelji , jer bogatstvo literarnog stvaralaštva, dramsko-scenskog stvaralaštva, novinarskog stvaralaštva, radijskog, filmskog i video stvaralaštva, kao i stručni razgovori i okrugli stolovi s voditeljima i učenicima rezultat su vašeg neprekinutoga zajedničkoga rada tijekom cijele školske godine, a ponekad i dulje. - rekla je zamjenica Marević te poželjela najuspješnijima uspjeh na državnom prvenstvu.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250