Petak, 17 Studeni 2017 13:53

Trebate posao i kvalificirani ste, evo prilike, Grad Dubrovnik traži dva pročelnika, problem je samo što je već odlučeno tko će dobiti posao

Piše:

Nakon što je Grad Dubrovnik raspisao natječaje za 21 radno mjesto, u Gradskoj upravi odlučili su se i na raspisivanje natječaja za pročelnike. Ukoliko ste nezaposleni ili nezadovoljni na sadašnjem radnom mjestu, eto prilike da se prijavite na natječaj objavljen na web stranicama Grada Dubrovnika. Bruto plaća od 19 tisuća i 370 kuna i suviše je velik izazov da vam ovaj natječaj promakne. Omanju prepreku do idealnog posla može predstavljati činjenica da su oba raspisana natječaja namještena, no ukoliko zadovoljate uvjetima možete se žaliti pa će se natječaji poništiti, a vi možda i postati pročelnikom u gradskoj upravi Grada Dubrovnika.

Grad Dubrovnik, sukladno raspisanim natječajima traži dakle trenutno dva pročelnika, i to Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo te pročelnika Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima.

Ukoliko ste magistar struke ili stručni specijalist humanističke ili ekonomske struke, imate najmanje pet godina radnog skustva na sličnim poslovima te poznajete jedan svjetski jezik, možete se prijaviti na natječaj za pročelnika UO za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo.

Ako ste pak građevisnki inženjer ili arhitekt imate priliku aplicirati za radno mjesto pročelnika UO za izgradnju i upravljanje projektima.

Inače, već je poznato kako će UO za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo od Miha Katičića preuzeti Maroje Brčić iz Hrasta, a koji je u ostalom i sam medijima potvrdio kako ga čeka pročelničko mjesto. UO za izgradnju i upravljanje projektima prema neslužbenim informacijama vodit će ili Vedran Kosović, inače sin bivše pročelnice Suzane Kosović ili Srđan Todorovski.

Kako su natječaji namješteni raspisuju se čisto kako bi se zadovoljila forma. Formalnost u natječajima je i tromjesečni probni rad jer bili su mu podvrgnuti i novi direktori komunalnih društava od kojih niti jedan nakon isteka probnog rada nije ispraćen iz društva.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250