Ponedjeljak, 25 Rujan 2017 20:01

Teme iz omiljenih filmova i serija na repertoaru DSO-a

Teme omiljenih filmova i TV serija te popularnih hitova naći će se na programu Dubrovačkog simfonijskog orkestra u utorak. Koncertom će ravnati Slobodan Begić, a održat će se u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat. 

Kum, Titanik, James Bond, Miris žene, Igra prijestolja, samo su neki od filmova i TV serija čije će teme publika imati priliku poslušati na koncertu uz djela posvećena vječnim Beatlesima, Henryju Manciniju i glazbi Carlosa Santane. Na programu su i poznate The shadow of your smile, New York New York, Sway i Volare za čije je izvedbe aranžmane priredio Damir Butigan, dok će kao solist nastupiti trubač Džemal Cakić.

Ovaj koncert popularne glazbe redovno okuplja brojnu publiku, a za građane su dostupne ulaznice po posebnim cijenama. Više informacija o popustima dostupno je na broju telefona 417 110 i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ulaznice za koncerte moguće je kupiti u uredu Orkestra od 9 do 14 sati, u gift shopu Dubravka na Pilama, u Luži, u agenciji Perla Adriatica na Pločama te jedan sat prije početka koncerta.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250