Petak, 11 Kolovoz 2017 20:14

Potrebica: Kroz 15 dana novi natječaj za izvođača radova na studentskom domu

Piše:

Za 15 do 20 dana raspisat ćemo ponovljeni natječaj za izvođača radova studentskog doma, rekao je voditelj projektnog tima Sveučilišta u Dubrovniku Marko Potrebica. Naime, na prvotni odabir o izboru izvođača radova studentskog doma došla je jedna žalba zbog čega se natječaj mora ponoviti.

- Odlukom Sveučilišta u Dubrovniku natječaj je poništen, sad je neznatno izmijenjena dokumentacija za novi natječaj jer se u međuvremenu  izmijenio Zakon o javnoj nabavi. Svakako, mi ćemo cijeli postupak voditi transparentno i nećemo dozvoliti nikakve nezakonitosti. - objasnio je Potrebica.

Cijena izgradnje je nešto viša od 201 milijun kuna, od čega je 151 milijun kuna iz fondova EU. Naglasio je kako zbog ponovljenog natječaja neće biti negativnih posljedica po pitanju EU novca.

- Postoji kašnjenje iz razloga koji nisu opravdani, pa je to problem u privlačenju sredstava iz EU fondova. U ovome slučaju, radi se o opravdanoj okolnosti, a kašnjenje neće biti duže od pet mjeseci. Svakako, mi očekujemo  da će projekt studentskog doma biti završen tijekom 2018./2019. akademske godine. - zaključio je voditelj projektnog tima Sveučilišta u Dubrovniku Marko Potrebica.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250