Aktualno

Mišljenja

Interview

Humanitarni Božićni koncert Rotary kluba u Dominikanskom samostanuBožićni koncert u organizaciji Rotary kluba Dubrovnik i radio postaje Dubrovnik održat će se u petak u 20 sati u Dominikanskom samostanu. Cijena karte je 100 kuna i moći će se kupiti na ulazu u Dominikanski samostan.


- Koncert je humanitarnog karaktera. Sav prihod od prodaje karata će biti usmjeren Caritasu Dubrovačke biskupije za kupnju medicinskih pomagala štićenicima Caritasa. – istaknuo je predsjednik Rotary kluba Dubrovnik Davorko Obuljen.

 

Na koncertu će nastupiti Dubrovački simfonijski orkestar, Mješoviti zbor Libertas, klapa Ragusa Vecchia. Dirigenti će biti Harutyun Arzumanyan i Viktor Lenert, a solistice violinistica Đana Kahriman i mezzosopranistice Marta Babić i Laura Hladilo. 

 

- Ovaj koncert je deseti po redu kojeg organizira Rotary club uz dobru suradnju s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom i drugim umjetnicima iz cijele Hrvatske. - rekao je jedan od organizatora koncerta Tomislav Vlahutin.

Osnovna pravila komentiranja
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i Dubrovnikpress.hr ne može se smatrati odgovornim za komentare korisnika. Prije komentiranja obvezno je pročitati Pravila korištenja. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje, kao i spominjanje osoba koje nisu vezane uz temu napisa. Autori takvih komentara mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Komentare koji krše Pravila korištenja i zakonske propise potrebno je prijaviti na administracija@dubrovnikpress.hr nakon čega će takvi komentari u najkraćem mogućem roku biti izbrisani utvrdi li se osnova za isto. Prigodom komentiranje ne preporuča se odstupanje od teme napisa, kao ni pisanje velikim slovima. Uredništvo zadržava pravo uklanjanja i skraćivanja komentara te onemogućavanje komentiranja, sve bez posebnog obrazloženja.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Espresso

PRESSport

More

Zdravlje

CoolTura

Religija