Petak, 12 Listopad 2018 10:32

U noći sa subote na nedjelju pojačan nadzor u prometu

Policijski službenici Prometne policije u noći sa subote na nedjelju na prometnicama PU DNŽ provodit će pojačani nadzor i sankcioniranje svih uočenih prometnih prekršaja.

Pak, na području Postaje prometne policije Dubrovnik poduzimat će se aktivnosti prioritetno usmjerene na sprečavanje i sankcioniranje „četiri glavne ubojice u prometu“ odnosno prekršaje vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa (vozača, ali i putnika na prednjim i stražnjim sjedalima, kao i nepropisan prijevoz djece), nepropisne uporabe mobitela.

U provođenje planiranih aktivnosti biti će uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i sva raspoloživa tehnika.

"Poduzimanje navedenih mjera koje imaju za cilj povećanje sigurnosti svih sudionika u prometu prometna policija nastavlja i dalje. Još jednom apeliramo na sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i na taj način zaštite vlastiti život, ali i živote ostalih sudionika u prometu." - napisali su iz PU DNŽ.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250