Četvrtak, 12 Srpanj 2018 14:30

Gradonačelnik Franković: Hvala dežurnim službama i navijačima na uzornom ponašanju

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je zahvalu svim djelatnicima hitnih i dežurnih službi angažiranih na održavanju reda i čistoće tijekom javnog praćenja polufinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Engleske na Stradunu te navijačima na uzornom ponašanju.

„Hvala svim djelatnicima JVP Dubrovački vatrogasci, Hitne pomoći, policajcima, zaštitarima i svima koji su, dok je cijela Hrvatska bila na nogama, dežurali kako bi događaj koji je na trgu Luža i na Stradunu okupio veliki broj naših sugrađana i posjetitelja prošao u najboljem mogućem redu uz veliku zahvalu svim navijačima na srčanom, ali dostojanstvenom praćenju utakmice i povijesnog uspjeha Vatrenih. Pokazali ste pravi duh ovog Grada! Posebnu zahvalu upućujem i djelatnicima Čistoće na održavanju primjerenog izgleda javnih prostora za vrijeme i nakon utakmice. - poručio je gradonačelnik.

Grad Dubrovnik će u suradnji s ustanovama Kinematografi Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre na istom mjestu organizirati i izravan prijenos finalne utakmice između Hrvatske i Francuske u nedjelju.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250