Ponedjeljak, 16 Listopad 2017 11:30

Klub stranaca prikupio 62.800 kuna uz humanitarnu prodaju rabljene robe

Uz prodaju "second hand" odjeće, koja se održala u Lazaretima 1. i 2. listopada, prikupljeno je 62.800 kuna, koji će biti donirani u humanitarne svrhe, izvijestili su iz Dubrovačkog kluba stranaca, organizator ove prodaje.

Novac će biti doniran Udruzi slijepih Dubrovačko-neretvanske županije, Udruzi Slatki život te udruzi Zajedno do zdravlja.

“Zahvaljujemo svim građanima Dubrovnika kao i gostima koji su sudjelovali u toj akciji, bilo kao donatori, kupci ili volonteri." - napisala je predsjednica Kluba Christiane Mandukich.

“Svake godine vidimo sve veći interes u ovoj akciji, i drago nam je da je naša ideja dobro prihvaćena i da već poprima tradicionalni karakter. Ne samo da uspijevamo prikupiti novčana sredstva za one kojima su stvarno potrebna, nego isto tako ovom humanitarnom akcijom dajemo prigodu mnogim sugrađanima da kupe bilo odjeću ili razne kućanske predmete svih vrsta po vrlo povoljnim cijenama. Donatori rabljene robe i predmeta su također zadovoljni kad znaju da su njihove stvari ponovo nekome korisne.” - piše ona.

Sveukupno, kroz osam ovakvih humanitarnih prodaja od 2010. godine, Klub je prikupio više od 335 tisuća kuna, sve donirane u razne humanitarne svrhe u Dubrovniku i okolici.

"Za one koji još uvijek ne znaju, Dubrovački klub stranaca, udruga je sastavljena većinom od stranih građana koji žive stalno u Dubrovniku, i već su niz godina dio života grada Dubrovnika. Više informacije o aktivnostima kluba možete naći na njihovoj web stranici www.dubrovnikforeigncircle.com." - piše u priopćenju Dubrovačkog kluba stranaca.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250