Petak, 21 Travanj 2017 19:25

Razgovor ugodni u Gružu

Piše:

U jeku prikupljanja potpisa u petak, ususret lokalnim izborima, pored pultova HNS-a i DUSTRA-e prošetao se i Vido Bogdanović, vjerojatni kandidat HSS-a za gradonačelnika Dubrovnika na predstojećim izborima. Posebno se toplo pozdravio s donedavnim gradonačelnikom Grada Dubrovnika Androm Vlahušićem.

Nakon što su se pozdravili i rukovali, Vlahušić ga je pitao što će mu biti s kandidaturom dok je Bogdanović tek diplomatski prešao preko ove tematike, jednako kao što je eskivirao i sami potpis.
androvido600androvidorukovanje androvidoIpak, Vlahušić i Bogdanović prošetali su se zajedno prema Robnoj kući Srđ te vjerojatno i nešto konkretnije porazgovarali o predstojećim izborima.

Tada se Bogdanović vratio kod pultova na kojima su se prikupljali potpisi te na pitanje jednog znatiželjnika hoće li se kandidirati, odgovorio kako "treba vidjeti hoće li mu dozvoliti". I, taman kad se moglo pomisliti da se tu radi o dopuštenju nekakvih viših instanci HSS-a, Bogdanović je rekao kako misli na dopuštenje Tilde, supruge mu.

Prethodno, Bogdanović se srdačno pozdravio i s gradonačelničkim kandidatom DUSTRA-e Željkom Ragužem, bivšim predsjednikom dubrovačkog HSS-a.
vidozeljko

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250