Četvrtak, 11 Prosinac 2014 13:34

Europski dom Dubrovnik otvara klub za mlade Drito

Europski dom Dubrovnik otvara klub za mlade u svom prostoru na Batali. Klub za mlade Drito bit će otvoren u ponedjeljak u podne, a otvaranju će nazočiti i predstavnici Grada Dubrovnika.

 

„Prostor u prizemlju zgrade na adresi Nikole Tesle 10 u gradskom je vlasništvu, a početkom godine na korištenje ga je dobio Europski dom Dubrovnik. Otvaranje kluba za mlade dio je aktivnosti namijenjenih mladima koje ova udruga godinama kontinuirano provodi s ciljem neformalnog obrazovanja i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih. U Klubu Drito će se organizirati različite radionice, pomoć u učenju, kvizovi i slične aktivnosti od interesa za mlade. Radno vrijeme varirat će od mjeseca do mjeseca, ovisno o aktivnostima koje će se u njemu provoditi. U prostoru kluba neće biti dozvoljeno pušenje ni konzumacija alkoholnih pića.

Europski dom Dubrovnik aktivnosti Kluba za mlade Drito provodi uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Dubrovnika. „ – stoji u priopćenju Europskog doma Dubrovnik.

 

D.P.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250